CASES D'OLIBA

CATALONIA SACRA

CAMÍ OLIBA

Marcades per la petjada del Bisbe i Abat Oliba, les Cases d’Oliba són conjunts arquitectònics amb arrels mil·lenàries,  autèntics tresors escampats al llarg del territori que guarden els exemples més notables de l’art de cada època.

Aquesta proposta cultural del bisbat de Vic  t’acosta a equipaments culturals de primer nivell**  amb entrades conjuntes i importants descomptes.

Catalonia Sacra és un projecte conjunt dels 10 bisbats amb seu a Catalunya creat amb la voluntat de promocionar i difondre la riquesa i diversitat del patrimoni de l’Església.

Consulta l’agenda cultural i descobreix les festes i celebracions populars, conferències, activitats guiades i itineraris culturals que es duen a terme a tot Catalunya.

El Camí Oliba és un autèntic museu al mig de la natura; un sender de gran recorregut que transcorre entre Montserrat i els Pirineus passant per alguns dels pobles i  ciutats amb més història de la Catalunya Vella.

A peu o en bicileta, el Camí Oliba et porta a descobrir  al llarg dels seus més de 200 quilòmetres, no només natura i paisatges sinó també algunes de les obres més emblemàtiques de l’art romànic de Catalunya.